ERZURUM / PALANDÖKEN - Yahya Kemal Ortaokulu

Yahya Kemal Ortaokulu

MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. MEŞRUTİYET CAD. NO 16 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
" Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
İlçemiz merkez ilçedir. Şehir merkezinde bulunduğumuz için ulaşım şehir içi minibüsleri ve otobüsleri ile sağlanmaktadır.
İlçemiz Merkez ilçedir.